Espectacles

EL VIATGE D’EN JAN

El viatge d’en Jan és una adaptació del clàssic de la literatura infantil “Allà on viuen els monstres” un conte explicat amb titelles, un espectacle de petit format pensat especialment per nens i nenes a partir de 3 anys. La història desvela als més petits com mitjançant la imaginació es poden gestionar les frustracions i pors quotidianes. També els indueix a adoptar una actitud valenta, serena i generosa cap el món que els envolta.

SINOPSI: Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt trist… llavors es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i ell es descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar sobre les seves pors i les seves emocions.
Una vegada que en Jan aconsegueix equilibrar els seus sentiments, decideix que és hora de tornar a casa, on trobarà el sopar que li ha deixat la mare com a element conciliador.

Duració: 30 min. (+ 10 min. d’interacció amb els nens).

Idiomes: Català / castellà / anglès.

Necessitats tècniques: tarima on muntar l’escenografia i moure’ns amb llibertat de 3 x 3m

Reproductor de CD.

Monst Fam  muñecos fieltro 106

Copia de DSCN1142

——————————————————————————————

UN SECRET DEL BOSC

Presentem el conte “Un Secret del Bosc”, de Javier Sobrino, una entranyable història d’amor en la que les diferències no són cap impediment. Els personatges, tots animalets del bosc, connecten de seguida amb els més petits, perquè aquest conte utilitza un llenguatge universal; el de l’afecte, parlant als infants de l’amor i de com assumir els sentiments.

SINOPSI: D’ençà que el va conèixer, l’Esquiroleta no se’l podia treure del cap. Quan pensava en ell, se li ennuvolava la vista, li marxava la veu, l’estómac se li posava com una pedra… i és que, l’Esquiroleta s’havia enamorat! El seu secret va recórrer tots els racons del bosc. Molts pensaven que era una bogeria…

Duració: 15 min. (+ 1h  d’activitat plàstica  amb els nens) .

Idiomes: Català / castellà / anglès.

Necessitats tècniques: Espai escènic de 2 x 2m , reproductor de CD.

DSCF2481  DSCF2528

DSCF2484 Os bosc

—————————————————————————————–

LA PARSIMÒNIA TRANQUIL·LA

Aquest conte de Michael Ende ens explica amb humor com la perseverança i l’esforç ens poden ajudar a arribar allà on desitgem.

SINOPSI: Tots els animals han estat convidats a la gran festa del Lleó, i és clar, la tortuga Parsimònia no pensa perdre’s-ho.

El camí és difícil, a vegades la informació és errònia i s’ha de corregir la ruta, però amb paciència i autoconfiança no existeixen obstacles insalvables.

DSCF2321   DSCF2327

DSCF2358 DSCF2326

Duració: 30 min.

Idiomes: Català / castellà.

Necessitats tècniques: Espai escènic de 3 x 3m amb tarima , reproductor de CD.

——————————————————————————————

L’ALLAU EL TERRIBLE

Titelles combinats amb kamishibai…

Aquest conte de Taï-Marc Le Thanh ens convida a viatjar fins les estepes de Mongòlia on trobarem l’Allau i el seu bisó Aristòtil.

SINOPSI: Un bon dia, el pare de l’Allau li va regalar un cavall… i clar, ell el va muntar de seguida, però el cavall no es va voler moure; llavors, molt poc a poc, l’Allau va baixar del cavall, se’l va mirar fixament, va obrir bé la boca i… nyam! se’l va menjar! Després d’haver de buscar una altra muntura, decideix sortir a cercar aventures. Els somnis de conquesta d’aquest noi terrible i el seu encant irresistible ens aporten una reflexió sensible i divertida sobre el sentit de la violència.

IMG_0415 IMG_1319

Duració: 30 min.

Idiomes: Català / castellà / anglès.

Necessitats tècniques: Taula , reproductor de CD.

—————————————————————————————–

LA SORPRENENT HISTORIA DE LA PRINCESA QUE FLOTAVA

Titelles de taula.

SINOPSI: Aquest conte, basat en el llibre de la Florence Perry Heide, tracta d’una princesa que té un problema molt peculiar: flota.
Cada dia els seus pares li fan portar robes pesades, una corona de joies feixugues i pedres precioses cosides als mitjons per tal que mantingui els peus a terra. Però un dia troba un venedor de globus i decideix despullar-se de les seves robes de princesa i sortir volant.
Una historia de noies valentes que s’ajuden entre si i aconsegueixen amb ingeni que un problema deixi de ser una preocupació…
 IMG_1173 IMG_1978
IMG_1986 IMG_2283

Duració: 30 min.

Idiomes: Català / castellà / anglès.

Necessitats tècniques: Taula , reproductor de CD.

——————————————————————————————-

SATIRONETS

Titelles de taula.

SINOPSI: La Saltironets es una noia amb un somni… arribar fins a la lluna i explicar-li un conte cada nit abans d’anar a dormir.

Un conte càlid i delicat de la Susana Peix, que ens apropa a l’amor pels llibres, per les bones histories i per la màgia que ens envolta.

IMG_2774

IMG_2736 IMG_2732

Duració: 15 min. (+30 min. d’activitat plàstica  amb els nens) .

Idiomes: Català / castellà/ anglès.

Necessitats tècniques: Taula.

 

LA NENA DELS PARDALS

Titelles de taula.

SINOPSI: Un conte mediambiental basat en el llibre de la Sara Pennypacker, inspirat en un fet real, per parlar de importància de cada especie en el cicle de la vida.

A la xina dels anys 1950, Mao Zedong va declarar la guerra als pardals a les zones rurals, delmant gairebé tots els ocells i creant una catàstrofe mediambiental…

Una historia per reflexionar sobre consciencia mediambiental, valentia i desobediència civil.

IMG_3671 IMG_3678 IMG_3676 nena pardals 1 - copia

Duració: 30 min.

Idiomes: Català / castellà / anglès.

Necessitats tècniques: Taula , reproductor de CD.

Advertisements

One thought on “Espectacles

  1. Diumenge vam anar a veure El viatge d’en Jan, i us volia dir que ens va encantar i sobretot al meu fill. Ell tenia por i aquesta nit s’ ha anat a dormir mirant les fotos dels “monstres” fent-li un petó i d’en Jan. Moltísimes gracies per aquest conte tant fantàstic.😙

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s