Contes amb consciència

muñecos fieltro 104

 

Històries emocionants, divertides, dinàmiques, valents, màgiques… Històries que potencien el pensament crític i lliure dels infants, sense moral ni judicis de valor.

A partir d’una escenografia suggerent i els titelles que donen vida als protagonistes dels nostres espectacles, pretenem contribuir a l’educació emocional dels més petits des de la dramatització, apropant-los diferents emocions que de ben segur els semblaran molt familiars: l’alegria, l’entusiasme, la frustració, la por, la sorpresa, la curiositat, l’empatia, l’enuig…

Els contes parlen directament al subconscient i ens poden servir de mapes que ens ajuden a trobar solucions creatives a situacions que ens bloquegen.
Els infants poden identificar-se amb els personatges del conte i reviure o reflexionar sobre situacions que els provoquen angoixa, però des d’una posició allunyada i segura, gaudint de la narració i dels estímuls visuals i sonors.
També volem iniciar i fomentar el gust pels llibres i la lectura, apropant el món màgic i fantàstic de la literatura als més petits. A més, els contes són una eina excel·lent per treballar la capacitat de concentració i atenció per mitjà de l’escolta i la vivència dels contes.

Leave a comment